Onze troeven

Fruit dat vers is en gevarieerd en van de beste kwaliteit, dat zijn al drie van onze troeven. Maar we hebben er nog! Fruit at Work is ook voordelig, want ons fruit is voor 100% fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat je nog eens 33,99 % van de aankoopprijs terugverdient. En als jij graag zorg draagt voor het milieu, dan trekken we aan hetzelfde koord, want wij hebben veel aandacht voor onze impact op het milieu en trachten die stelselmatig te verkleinen. En last but not least: wij hebben ook veel oog voor de duurzaamheid van onze activiteiten

Kwaliteit bovenal!

Jullie fruit wordt op zondag verpakt en op maandag gele­verd. Wij willen dat jouw fruit onberispelijk is en daarom wordt het drie keer gecontroleerd: bij de aankoop,  bij het vullen van de fruitbox en tijdens het wegen. We werken steevast met eenzelfde team van inpakkers met elk hun eigen fruitspecialiteit. 

Kwaliteit bovenal!

Levering & na-service

Jullie fruitbox wordt gratis geleverd, op maandag en/of woensdag, voor 15 uur. We werken met kleinere, lokale firma's en vaste chauffeurs, waardoor we bekende gezichten voor elkaar, en da's natuurlijk veel aangenamer. Na een bestelling krijg je meteen, via mail, een bevestiging van bestelling (purchase order con­fir­ma­tion) en na levering een bewijs van levering (proof of delivery).  Op het eind van de maand tuimelt er desgewenst een e-factuur in jouw mailbox.  

Levering & na-service

100% fiscaal aftrekbaar

Jullie fruitmand is 100% fiscaal aftrekbaar. Het wordt immers beschouwd als een sociaal voordeel: een extraatje van de werk­gever voor de werknemer. En het mooie is: de overheid belast dit sociaal voordeel niet. Meer nog: jullie mogen de kost van fruit op het werk aftrekken van jullie belast­bare winst. 

100% fiscaal aftrekbaar

Duurzaam & ecologisch

We moeten zuinig zijn op die aardbol van ons, want we hebben er verdorie maar eentje. We doen dan ook ons uiterste best om er goed en zorgzaam mee om te gaan en dus duurzaam en ecologisch verantwoord te ondernemen. Tegelijk willen we ook een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van mens en maatschappij. 

Duurzaam & ecologisch

Terug