Over Fruit at Work

Misie en visie

Bij Fruit at Work werken we aan de gezondheid van jouw werknemers en dus ook aan de gezondheid van jouw bedrijf. Maar evenzeer aan de gezondheid van het milieu, want de zorg voor de natuur ligt ons nauw aan het hart. Daarom doen we al het mogelijke om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. En omdat ook het maatschappelijk welzijn ons nauw aan het hart ligt, willen we tevens op dat vlak ons steentje bijdragen. Of beter nog: vele steentjes. 

Misie en visie

Geschiedenis

In 2008 gaat er bij André Aerts, een ervaren rot in de fruitsector en vader van Youri, Nico en Yannick, een lampje branden: fruit leveren op het werk, daar zit toekomst in! In Scandinavië is het op dat moment een groot succes, dus de vraag is: kan dat ook lukken bij ons? Hij is overtuigd van wel en ook zijn zoon Youri heeft er vertrouwen in en wordt zaakvoerder van de nieuwe onderneming: Fruit at Work. Het wordt het begin van een mooi en succesvol verhaal

Geschiedenis

Ons team

De drijvende krachten achter Fruit at Work zijn de broers Aerts - zaakvoerder Youri, boekhouder Nico en financieel analist Yannick - samen met Jo Tournel, vertegenwoordiger.   

Ons team

Terug