Fair Trade International SDG's Diabetes Liga Prix Juste Producteur

APB

Motiveert thuiswerkers met fruit!

Odoo • Image and Text


De APB is de nationale federatie van zelfstandige apothekers. Naast de verdediging en de promotie van het beroep bij alle stakeholders van de gezondheidssector, biedt de APB aan zijn leden een brede waaier van diensten en middelen die hen ondersteunen in de dagelijkse uitoefening van hun beroep. Sinds thuiswerken de norm werd, houden ze hun team gemotiveerd met gezonde snacks aan huis.

Een gezonde snack aan huis!


“Om onze thuiswerkende medewerkers gemotiveerd te houden, wilden we ze heel graag een gezonde snack aan huis laten leveren. De Work At Home boxen van Fruit At Work waren de perfecte uitkomst voor ons!

Dat bij de bestellingen die we gedaan hebben altijd een fijne persoonlijke service kwam, vinden we super. We horen ook van ons team dat ze heel tevreden zijn over de kwaliteit en de variatie van de boxen.

 

 

"Vooral de persoonlijke service van Fruit At Work vinden wij heel fijn!"


Dat Fruit At Work kiest voor Fairtrade, trok ons over de streep.


Dat we ons team ook op afstand heel gemakkelijk een gezonde snack kunnen aanbieden, vinden we super, maar ook het Fairtrade aspect waar Fruit At Work echt bewust werk van maakt, vonden wij enorm belangrijk toen wij de keuze hebben gemaakt om met Fruit At Work samen te werken. Zo zijn we er zeker van dat onze medewerkers voorzien worden van gezonde tussendoortjes voor eerlijke prijzen. Win-win!"


Kortom, Fruit At Work maakt het verrassend gemakkelijk om je team op een gezonde manier te motiveren!”

Annelies (HR Business partner bij APB)https://www.apb.be/nl

Odoo + afbeelding en tekst

Net als APB jouw thuiswerkers motiveren met gezonde snacks?