Fair Trade International SDG's Diabetes Liga Prix Juste Producteur

In elk bedrijf valt er wel eens iets te vieren: een geboorte, een trouw, een verjaardag, een pensionering of de mannen van de bedrijfsvoetbalploeg die kampioen zijn geworden. ('Waar is da feestje? Hier is da feestje!') Het zijn allemaal mooie gelegenheden om een keer te trakteren op wat lekkers - fruit bijvoorbeeld! -, al dan niet begeleid met het knallen van een kurk. Ook als er iemand ziek is, zijn al die fruitige geuren en kleuren een prachtige manier om iemand op te beuren.

Fruit At Work presenteert verschillende geschenk- en feestmanden, elk met zijn eigen cachet: de fruitmand Artisan, de fruitmand Party en de fruitmand Deluxe. Als jij voor je feestmand specifieke wensen hebt, dan horen wij dat graag en doen wij al het mogelijke om onze mand naar jouw hand te zetten en het de gewenste toets te geven.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Fruitmand Classic

De classic fruitmand als geschenk is altijd een schot in de roos.

 • Optie persoonlijk gadget

 • Heerlijk premium vers fruit

 • Minstens 6 soorten

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Fruitmand Artisan

Met de Artisan fruitmand verwen je iedereen op lekkers uit Limburg.

 • Eco-pouch puur sap 1,5l

 • 300g Loonse stroop

 • Optie persoonlijk gadget

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Fruitmand Party

Iets te vieren? Dan is deze party fruitmand ideaal. Geleverd met heerlijke bubbels!

 • 1 fles Cava 75cl

 • Optie persoonlijk gadget

 • Feestklaar

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Fruitmand Deluxe

En mag het allemaal wat meer zijn? Daarvoor hebben we de fruitmand Deluxe.

 • 1 fles Cava 75cl

 • 300g Loonse stroop

 • Optie persoonlijk gadget

Odoo + afbeelding en tekst

Het mag wat meer zijn!

Kies je voor een feestmand, dan krijg je daar natuurlijk iets extra's bij. Iets dat ook extra-lekker is. In de 'fruitmand Artisan' vind je een potje Loonse stroop en ook sap van Pipo.  Van de Loonse stroop heb je vast al wel gehoord, want de Loonse stoomstroopfabriek was de winnaar van de monumentenstrijd en de oude fabriek van weleer, die 20 jaar had staan verkommeren, draait nu weer op volle toeren. De broers Bleus, de stroopmakers van dienst, hebben zo een familietraditie van 150 jaar en 6 generaties kunnen voortzetten. Er zijn maar liefst 11 soorten stroop en wie er al van geproefd heeft, zal ons niet tegenspreken: ze zijn om duimen en vingers bij af te likken.

Ook het sap van Pipo is een echte  lekkernij, afkomstig van het fruitdomein van Truilingen, bij Sint-Truiden. Het is kraakvers en puur natuur, want zonder toevoeging van suikers, bewaarmiddelen of kleurstoffen. Sap van Pipo wordt gemaakt van natuurzuiver appelsap gemixt met andere vruchten en ook groenten. Het is verpakt in een ecologische pouch van 1,5 liter, met een handig tapkraantje.

Als er iets te vieren valt, mag er ook geklonken worden. Ook dat doen we graag op een eerlijke manier Et pour ça, on vous présente: Sensus Brut Rosé Schuimwijn, een frisse Fairtrade schuimwijn met elegante paarsroze kleur wordt gemaakt van pedro jiménez en cabernet sauvignon (1 %) druiven, wat zorgt voor een zuivere neus van rood fruit met florale (violetjes) en zelfs minerale toetsen. Licht mollig in de mond met zeer fruitige kers en aardbei en een harmonieuze afdronk. (Lekker als aperitief en bij fruitige desserten. Serveer op 8-10 °C.) 

De extra's die we hier vernoemen zijn onze 'klassiekers', maar zo je wil, kunnen wij de geschenkmand verrijken met tal van andere lekkernijen, verrassingen en/of gadgets. En daarom: bel ons gerust om van gedachten te wisselen en dan doen wij al het mogelijke om onze mand naar jouw hand te zetten

Periodieke fruitleveringen thuis of op het werk?

Ontdek onze fruitboxen