Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur

Verse soep bij de lunch - een extra vitamine boost 

🔸 Alle soepen bevatten enkel verse ingrediënten! Onze soep wordt nog op ambachtelijke wijze gemaakt zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen of verdikkingsmiddelen.

🔸 720ml/portie, oftewel, met één pot kun je 2x genieten van een kom soep.

🔸 Geniet van soep wanneer het jou uit komt. Jouw soep, jouw regels! 😉
Jouw eigen pot soep blijft na de levering nog minstens één week vers!

🔸 €29.94 voor 6 potten soep! PS. Indien de soep samen geleverd wordt met je gebruikelijke fruitbox is de levering zelfs gratis!

Dat smaakt naar meer...

Ontdek onze soepkalender en geniet elke week van heerlijke, verse soepen.

Geniet van de variatie en het gemak dat onze soepkalender biedt!


Seizoenssoep

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen
Dit is de optie waarbij je elke week kunt genieten van een heerlijke seizoenssoep. Deze optie laat je kennismaken met een verscheidenheid aan smaken, geïnspireerd door het seizoen. Je kunt deze soep bestellen per 6 potten (= 12 porties).

*gemaakt met kippenbouillon


Seizoenssoep veggie

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen
Voor de veggie liefhebbers bieden we elke week een heerlijke vegetarische soep. Net als onze seizoenssoep, is deze ook per zes te bestellen. Ideaal voor wie van een plantaardige levensstijl geniet of gewoon eens iets anders wilt proberen.

*gemaakt met groentenbouillon


Seizoenssoep mix

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen
Kun je niet kiezen tussen de seizoenssoep en de veggie optie? Geen probleem! Ga voor de mix, waarbij je per pakket drie potten van de seizoenssoep en drie potten van de veggie soep ontvangt. Zo heb je het beste van beide werelden.

Let op:

Tot woensdag 17 uur, een week voor levering, kan je je soepbestellingen plaatsen, aanpassen of annuleren.
*Onze soepkalender kan steeds aangepast worden, dit door de beschikbaarheid van het aanbod aan verse seizoensgroenten.

Odoo • Image and Text

Kies nu voor wekelijks of tweewekelijks soep op kantoor en ontvang een gratis soeppakket!


Wens je wekelijks of tweewekelijks soep op kantoor? Bestel dan nu je soep via onze soepkalender en ontvang een pakket van 6 soeppotten gratis bij de tweede levering!

*Deze actie is van toepassing op de soepkalender en niet op éénmalige soeplevering. Meerdere malen profiteren van deze actie is niet mogelijk. Indien u intekent op de actie “gratis levering”, engageert u zich ertoe om op wekelijkse of tweewekelijkse basis soep af te nemen. Indien u beslist om voor de tiende soeplevering uw engagement stop te zetten, zal ook de tweede levering steeds gefactureerd worden.

*Liever eenmalig bestellen? Contacteer ons!

Breng je werkdag op smaak met onze verse soepen!


🔸 Gezonde voedingskeuze: Verse soep is een voedzame optie die bijdraagt aan de gezondheid van je personeel. Het bieden van gezonde lunch op de werkplek kan het welzijn van werknemers verbeteren.

🔸 Verhoogde productiviteit: Een gezonde maaltijd zoals soep kan het energieniveau van je team verhogen, wat leidt tot betere concentratie en hogere productiviteit.

🔸 Stressvermindering: Een team dat zich thuis niet hoeft bezig te houden met het voorbereiden en plannen van de lunch, ervaart minder stress.

(Gratis) levering

Wordt jouw team al wekelijks verwend met een fruitbox? Dan valt de leverkost van de soep weg als ze samen met het fruit meekomt!
Heb je nog geen regelmatige fruitlevering of laat je de soep op een ander moment komen? Dan wordt er een leverkost van €10 aangerekend. Je bepaalt zelf hoe vaak er soep geleverd wordt voor jouw team (en dit zonder contractuele verbintenis). De levering kan wekelijks, tweewekelijks, maan­delijks, maar net zo goed éénmalig zijn. Onze vaste leverdagen zijn maandag en woensdag. Geef je jouw bestelling uiterlijk woensdag door, dan wordt het al de volgende week geleverd!
Let op:
Tot woensdag 17 uur, een week voor levering, kan je je soepbestelling aanpassen of annuleren.

Soep op maat van jouw bedrijf?

Neem contact met ons op