Fair Trade International SDG's Diabetes Liga Prix Juste Producteur

Is jouw team dit jaar braaf geweest?

De feestdagen zijn de perfecte gelegenheid om jouw team te laten weten dat je ze waardeert. De Sint en zijn pieten helpen je natuurlijk graag om die boodschap over te brengen! Plaats nu je bestelling, dan geven wij ’t zeker door aan de inpakpieten! 

Het bestellen voor deze actie is helaas niet meer mogelijk.


Welke verrassingen mogen de inpakpieten aan jouw fruitlevering toevoegen?

Clementines

Niks roept het Sinterklaasgevoel beter op dan de geur die van een verse clementine komt. Trakteer al je teamleden op één of meerdere heerlijke smaakbommetjes! 

  • 3 kg clementines (+/- 30 stuks): €23,95 incl. levering

  • 5 kg clementines (+/- 50 stuks): €26,95 incl. levering

  • 8 kg clementines (+/- 80 stuks): €32,95 incl. levering

  • 10 kg clementines (+/- 100 stuks): €34,95 incl. levering

Het bestellen voor deze actie is helaas niet meer mogelijk.

Fairtrade chocolade

Wie zoet is krijgt lekkers en dit lekkers smaakt éxtra goed omdat het Fairtrade is! Wordt jullie fruitlevering binnenkort aangevuld met Fairtrade chocolade cadeautjes?

  • Cadeautje van 100 gram Fairtrade chocolade: €5.95*

  • Bestellen is mogelijk vanaf 10 chocolade cadeautjes

   Het bestellen voor deze actie is helaas niet meer mogelijk.

Momenteel niet beschikbaaR
* Prijzen voor Fairtrade chocolade zijn van toepassing indien de traktatie samen met je gebruikelijke fruitbox wordt geleverd. Voor een aparte levering wordt een leveringskost van €10,00 aangerekend.

Hoe geef je jouw bestelling door?

De Sint en zijn pieten hebben het nu al erg druk! We kunnen je dus niet in contact brengen met de Goedheiligman zelf. Gelukkig staan wij wel direct in contact met de inpakpieten die in de decembermaand aan de slag gaan bij Fruit At Work.   Door op onderstaande knop te klikken, kun je eenvoudig je bestelling doorgeven!

Heb je specifieke wensen voor jouw Sinterklaas traktatie? Stuur dan een  mailtje  naar  info@fruitatwork.eu  om jouw verlanglijstje met ons te delen of  bel  ons op  011 82 58 44 .