Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur

Is jouw team dit jaar braaf geweest?

De feestdagen zijn de perfecte gelegenheid om jouw team te laten weten dat je ze waardeert. De Sint en zijn pieten helpen je natuurlijk graag om die boodschap over te brengen! Wordt jouw team binnenkort verrast door heerlijke clementines of snoepen ze liever van Fairtrade chocolaatjes? Plaats nu je bestelling, dan geven wij ’t zeker door aan de inpakpieten die samen met de medewerkers van dienstencentrum 't Weyerke ervoor zorgen dat alles mooi verpakt wordt.

Dit leuke extraatje kan geleverd worden op woensdag 1, maandag 6 of woensdag 8 december. Jouw speciale Sinterklaasbox wordt tussen 8u00 en 15u00 geleverd. 

Odoo • Image and Text

Welke verrassing kunnen de inpakpieten aan jouw fruitlevering toevoegen?


Clementines

Niks roept het Sinterklaasgevoel beter op dan de geur die van een verse clementine komt. Trakteer al je teamleden op één of meerdere heerlijke smaakbommetjes! 

  • 3 kg clementines (+/- 30 stuks): €13,00*

  • 5 kg clementines (+/- 50 stuks): €16,00*

  • 8 kg clementines (+/- 80 stuks): €21,50*

  • 10 kg clementines (+/- 100 stuks): €23,50*

Clementines bestellen kan tot 25-11-2021

Fairtrade chocolade

Wie zoet is krijgt lekkers en dit lekkers smaakt éxtra goed omdat het Fairtrade is! Wordt jullie fruitlevering binnenkort aangevuld met een doosje vol met chocolade in Sinterklaas thema?

  • 500 gram Fairtrade chocolade (+/- 35 stuks): €19,00*

  • 1 kg Fairtrade chocolade (+/- 70 stuks) : €36,00*

Chocolade bestellen is niet meer mogelijk!

* Prijzen zijn van toepassing indien de mandarijntjes en/of chocolade samen met uw gebruikelijke fruitbox worden geleverd. Voor een aparte levering wordt een leveringskost van €8,00 aangerekend.

Een (h)eerlijke Sinterklaasbox!

Met Fruit At Work bouwen we aan een inclusieve samenleving.  De medewerkers van dienstencentrum ’t Weyerke steken ons opnieuw een handje toe. Ditmaal om onze Sinterklaasbox herkenbaar tot bij jullie te krijgen.  Als Fairtrade gecertificeerd bedrijf spreekt het voor zich dat we, net zoals bij ons fruit, kiezen voor Fairtrade.  Dat maakt dat onze chocolade niet enkel heerlijk, maar ook eerlijk smaakt.

SDG 10, SDG 12, SDG 17

Hoe geef je jouw bestelling door?

De Sint en zijn pieten hebben het nu al erg druk! We kunnen je dus niet in contact brengen met de Goedheiligman zelf. Gelukkig staan wij wel direct in contact met de inpakpieten die in de decembermaand aan de slag gaan bij Fruit At Work. 
Door op onderstaande knop te klikken, kun je eenvoudig je bestelling doorgeven!

Heb je specifieke wensen voor jouw Sinterklaas traktatie? Stuur dan een  mailtje  naar  info@fruitatwork.eu  om jouw verlanglijstje met ons te delen of  bel  ons op  011 82 58 44 .

Komt de Sint bij jullie langs?

Sinterklaas traktatie bestellen