Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur

Nederlandse Orde van Advocaten

Fan van stipte fruitleveringen!

Odoo • Image and Text

 


De Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel of NOAB, groepeert de Nederlandstalige advocaten uit het gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde. De Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel waakt over de onafhankelijkheid en de deontologie van de advocaten. Ze krijgen wekelijks een box met vers fruit op hun kantoor geleverd. 

Vers fruit voor het hele team


"Bij de Nederlandse orde van Advocaten laten we elke week een box met vers fruit leveren voor het hele team. We hebben de Fruit At Work website ooit gevonden tijdens een zoektocht naar een geschikte fruitleverancier voor ons kantoor. We vinden de service top! Zoals je wellicht al zou kunnen verwachten van een bedrijf in onze sector, zijn wij er natuurlijk erg blij mee als afspraken netjes nagekomen worden en we kunnen rekenen op de beste kwaliteit van het fruit.

 

 

"Wij zijn er erg blij dat we kunnen rekenen op de beste kwaliteit van het fruit."Stipte levering en toffe variatie


We zouden het zeker aanraden aan andere bedrijven om met Fruit At Work in zee te gaan. Ten eerste zijn we zeer tevreden over de stiptheid van de leveringen. Zo weten we perfect wanneer we weer een levering kunnen verwachten. In de variatie van het fruit laten we ons dan weer wel graag verrassen en ook daar zijn we zeer tevreden over!"

Kortom, Fruit At Work maakt je fruitlevering voorspelbaar maar houdt de inhoud verrassend!”

- Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel -  https://www.baliebrussel.be/

Odoo + afbeelding en tekst

Ook genieten van een fruitlevering met een gevarieerd aanbod aan fruitsoorten?