Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur

Senscia

Promoot gezondheid op de werkvloer

Odoo • Image and Text


Senscia combineert diepgaand inzicht in risicobeheer met sterke communicatieve vaardigheden. Richard, zaakvoerder bij Senscia, koos al een hele tijd geleden voor meer gezondheid op de werkvloer door wekelijks fruit te laten leveren voor het hele team. 

Een makkelijk extraatje op de werkvloer


“Fruit At Work leek me de perfecte partner voor onze fruitleveringen vanwege de goede combinatie van kwaliteit van het product, de prijs en de service. Het is als bedrijf ook gewoon super gemakkelijk om op deze manier een extraatje te kunnen bieden op de werkvloer. Het proces om te starten met wekelijkse fruitlevering is in no time in orde. Als we ergens een vraag bij hadden, konden we steeds bij het team van Fruit At Work terecht. Het maakt dan ook niet uit wie je aan de lijn krijgt, ze zijn allemaal even vriendelijk. Die persoonlijke service is top! We hebben dan ook meteen van de start gekozen voor de service om elke week vers fruit te laten leveren. Al sinds de eerste introductie kijkt ons team aan het begin van de week al watertandend uit naar een nieuwe fruitlevering! 

 

 

"Fruit At Work maakt gezondheid promoten op de werkvloer verrassend gemakkelijk!"


Stipte en correcte levering 


De fruitlevering wordt dan ook nog eens met de grootste zorg aan de voordeur geleverd. Alle bezorgers lijken het hun persoonlijke missie te maken om ons fruit in de beste conditie én netjes op tijd te kunnen leveren. We zijn het er allemaal over eens dat de kwaliteit van het fruit top is en Fruit At Work weet ons telkens weer te verrassen door de leuke variatie aan fruitsoorten die we ontdekken in de boxen. 

Kortom, Fruit At Work maakt gezondheid promoten op de werkvloer verrassend gemakkelijk!”

- Richard (Zaakvoerder, Senscia) - https://senscia.com

Odoo + afbeelding en tekst

Net als Senscia de gezondheid op jouw werkvloer promoten?