Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur

Een leuke pauze op het werk is essentieel om te ontspannen en je energie op te laden.

Hier zijn 5 concrete tips om een leuke pauze te creëren met jouw heerlijke smoothie.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Creëer een gezellige chill hoek op kantoor

Zoek een rustige plek op, zoals een mooi uitzicht vanuit het raam, een loungehoek of een gezellige buitenruimte om van je smoothie te genieten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Maak een wandeling van 10 minuten

Neem je smoothie mee en maak een korte wandeling in de buurt van je kantoor. Een wandeling in de natuur of zelfs gewoon door de gang kan je humeur verbeteren en je een frisse blik geven.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Pauzeer technologie

Gebruik je pauze om even afstand te nemen van je werk en schakel je telefoon en computer uit. Dit helpt je om echt te ontspannen en te genieten van je smoothie.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 Pauzeer samen

Nodig je collega's uit om samen pauze te nemen en geniet van een gezellige babbel terwijl je je smoothie drinkt. Sociaal contact bevordert ontspanning.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Voorraad in de koelkast

Zorg dat je voldoende smoothies in de koelkast hebt staan, zodat je snel kunt genieten van een gezond tussendoortje tijdens je pauze. Onze smoothies kunnen tot wel 3 weken goed blijven in de koelkast.

Zin in Smoothies At Work?

Bestel nu onze smoothies

Het hebben van een leuke pauze op het werk is essentieel om te ontspannen en je energie op te laden. Het combineren van een heerlijke smoothie bij je pauze maakt het nog verfrissender en gezonder.