Fair Trade International SDG's Diabetes Liga Prix Juste Producteur

Bio kan ook!


Fruit At Work is Bio Gecertificeerd (BE-BIO-01 Certisys)

Heb jij een voorkeur voor biofruit? Prima! Dan vul­len wij jouw fruitbox met biologisch fruit van de bovenste plank. En jawel, ook dit is zoveel als mogelijk van lokale afkomst. Daarvoor werken we ondermeer samen met De Hoev uit Zonhoven, een social gardening project waar biologische groenten en fruit worden gekweekt en waar ook sociaal kwetsbaren de handen uit de mouwen steken.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Voordelen en vooroordelen

De voordelen van biofruit zijn je natuurlijk bekend: het is puur natuur en dus extra gezond. Helaas kan biofruit soms nogal flets en slappetjes voor de dag komen en heel erg gerimpeld zijn. Maar bij ons is dat beslist niet het geval, want het biofruit dat wij presenteren is ook qua look helemaal tip top in orde. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Ons biologisch fruit

Al wat er in onze biomand ligt, is steevast seizoensfruit, dat spreekt voor zich. Om die reden is het aanbod telkens weer afhankelijk van wat moeder natuur op dat eigenste moment in de aanbieding heeft en dat kan van week tot week verschillen, want we kiezen resoluut voor fruit uit eigen streek. Als je wil weten wat er op dit moment in je biomand zou kunnen liggen, neem dan gerust even contact en dan kan je zelf je keuze maken, à la carte!