Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kwaliteit boven al

Jullie fruit wordt op zondag verpakt en op maandag geleverd. Wij willen dat jouw fruit onberispelijk is en daarom wordt het drie keer gecontroleerd: bij de aankoop, bij het vullen van de fruitbox en tijdens het wegen. We werken steevast met eenzelfde team van inpakkers met elk hun eigen fruitspecialiteit.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Levering & na-service

Jullie fruitbox wordt gratis geleverd, op maandag en/of woensdag. We werken met kleinere, lokale firma's en vaste chauffeurs, waardoor we bekende gezichten zijn voor elkaar, en da's natuurlijk veel aangenamer. Na een bestelling krijg je meteen, via mail, een bevestiging van bestelling (purchase order confirmation) en na levering een bewijs van levering (proof of delivery). Op het eind van de maand tuimelt er desgewenst een e-factuur in jouw mailbox.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Duurzaam & ecologisch

We moeten zuinig zijn op die aardbol van ons, want we hebben er verdorie maar eentje. We doen dan ook ons uiterste best om er goed en zorgzaam mee om te gaan en dus duurzaam en ecologisch verantwoord te ondernemen. Tegelijk willen we ook een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van mens en maatschappij.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

100% Fiscaal aftrekbaar

Jullie fruitmand is 100% fiscaal aftrekbaar. Het wordt immers beschouwd als een sociaal voordeel: een extraatje van de werkgever voor de werknemer. En het mooie is: de overheid belast dit sociaal voordeel niet. Meer nog: jullie mogen de kost van fruit op het werk aftrekken van jullie belastbare winst.