Fair Trade International SDG's Diabetes Liga Prix Juste Producteur
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Fruitsoorten

Fruit is een verzamelnaam van allerlei eetbare vruchten. Ze maken deel uit van een aantal families: hard fruit, steenfruit, klein fruit, citrusvruchten, meloenen en exoten. En wij zorgen er elke week weer voor dat deze families rijkelijk aanwezig zijn in jullie fruitmand.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Fruitseizoenen

Moeder natuur heeft elk seizoen wat anders in de aanbieding, ook wat fruit betreft, en dat zal je dus ook merken in jouw fruitmand. Okee, in de supermarkt kan je het hele jaar aardbeien krijgen, maar daar doen wij niet aan mee. Waarom? Wel, enkel in de zomer is een aardbei écht superlekker en voor minder dan superlekker doen wij het niet.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bio kan ook

Heb jij een voorkeur voor biofruit? Prima! Dan vul­len wij jouw fruitbox met biologisch fruit van de bovenste plank. En jawel, ook dit is zoveel als mogelijk van lokale afkomst. Daarvoor werken we ondermeer samen met De Hoev uit Zonhoven, een social gardening project waar biologische groenten en fruit worden gekweekt en waar ook sociaal kwetsbaren de handen uit de mouwen steken. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Gezondheid

De wetenschap verkondigt het klaar en duidelijk en elk weldenkend mens weet het: fruit is gezond,  evenals groen­ten. Voor jou, voor ons, voor iedereen en dus ook voor  jouw werk­nemers. Het is lekker en het geeft je energie en een fris  gevoel. And on top of it all: je kan er zelfs langer van leven en  minder snel ziek van worden. Niets dan voordelen dus, maar toch eet  slechts 22% van de Belgen voldoende fruit. Da's na­tuur­lijk zonde.