Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur

Fruitseizoenen

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Lente

De lente brengt altijd weer nieuw leven en nieuwe kleuren, ook in onze fruitmand. Onze vaste waarden - appel, peer, appelsien, grapefruit, snoeptomaten, banaan en kiwi - worden dan verrijkt met clementine, mineola, druiven, aardbeien, abrikoos, nectarine, paraguaya, perzik, pruim, platerina, cavaillon meloen en galia meloen.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Zomer

In de zomer is het natuurlijk feest voor de fruitliefhebber, want dan  geeft moeder natuur haar fruitigste schatten prijs. De opsomming van al  dat lekkers is als volgt: appel, peer, appelsien, citroen, clementine,  grapefruit, mandarijn, mineola, pommelo, sweetie, wijnappelsien, aardbeien, druiven, rode bessen,  braambessen, bosbessen, zwarte bessen, snoeptomaten, abrikoos, kersen, nectarine, perzik, pruim, paraguaya,  platerina, cavaillon meloenn galia meloen, honingmeloen, watermeloen, papaya, banaan,  dragonfruit, cactusvijg, kiwi, lychees, passievruchten en sterfruit.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Herfst

In de herfst is de zomer moe van al het vakantiewerk dat hij heeft verricht en is het tijd om wat te gaan rusten. Maar kijk, ook dan kunnen wij nog profiteren van al dat werk dat de zon heeft verricht, hier of  elders, want naast onze vaste waarden - appel, peer, appelsien, grapefruit, snoeptomaten, banaan en kiwi - kleuren wij jouw dag met deze  lekkernijen: clementine, mineola, druiven, abrikoos, kersen, nectarine,  paraguaya, perzik, pruim, platerina, cavaillon en galia. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Winter

Als je in de winter het water in de mond wil krijgen, zou je natuurlijk een paar sneeuwballen kunnen eten. Maar omdat dat weinig smaak heeft, kan je beter een keer in onze fruitmand kijken, want ook in de herfst valt er daar heel wat smaakvols te rapen. Zo zijn er niet alleen onze vaste waarden - appel, peer, appelsien, grapefruit, snoeptomaten, banaan en kiwi - maar ook clementine, mineola, druiven, snoeptomaten en lychees. Bekijk snel alle fruitsoorten tijdens de winter.