Fair Trade International SDG's Diabetes Liga Prix Juste Producteur
Odoo • Image and Text

Stipt geleverd

Jullie fruitbox wordt gratis geleverd, op maandag en/of woensdag*.

Het is een bewuste keuze om niet te werken met de grote transportfirma's – waar jij en ook wij gewoon een (huis)­nummertje zijn –, maar met kleinere, lokale firma's en vaste chauffeurs. Zo worden we bekende gezichten voor elkaar, en da's natuurlijk veel aangenamer. Onze chauffeurs spreken ook dezelfde taal als jou, letterlijk dan: Vlaams in Vlaanderen, le français en Wallonie et les deux/de twee in Brus­sel/Bruxelles. Natuurlijk! 

Als er niemand aanwezig kan zijn om de box te ontvangen – om welke reden dan ook –, dan kunnen we desgewenst afspreken om de box op een goed plekje achter te laten, eventueel bij een vriendelijke buur. We stoppen sowieso een briefje in de bus zodat je weet dat we hebben aangeklopt.

Bij de eerste levering (als je gekozen hebt voor periodieke levering) doen we je gratis een stijlvolle rieten mand cadeau. Het fruit zelf leveren we telkens in een fraaie kartonnen box en desgewenst kan je het fruit dan overhevelen naar de mand. Goed om weten: je kan onze levering wekelijks laten aanpassen of opzeggen, maar gelieve dan een opzeg van minstens 2 werk­da­gen te respecteren.

* Levering op woensdag enkel mogelijk in België, exclusief provincies Namen, Henegouwen & Luxemburg.** Tenzij jullie bedrijf zich in een uithoekje van het land bevindt, dan kan het wat langer duren voor we er zijn.

Frequentie

Je bepaalt zelf hoe vaak wij leveren en zonder enige vaste verplichting, want wij hebben onze klanten het liefst vrij en blij.  De levering kan wekelijks, tweewekelijks, maan­delijks, maar net zo goed eenmalig. Onze vaste  wekelijkse leverdagen zijn maandag en woensdag*.  Bij de eerste levering krijg je  een mooie rieten mand en die kan je dan nadien naar belie­ven gebruiken en vullen met het fruit uit jouw fruitbox. 

Zoals je weet is er fruit dat wat langer goed blijft en fruit dat wat sneller zijn glans verliest, maar je mag ervan uitgaan dat je fruitmand goed is voor zo'n drie à vier dagen eetplezier. Ook het fruit dat dan nog overblijft, is ondanks een (bruin) plekje hier of daar zeker nog lekker. 

* Levering op woensdag enkel mogelijk in België.

Odoo + afbeelding en tekst

Vlotte na-service

Bij Fruit At Work hebben we heel veel aandacht voor efficiëntie, want dat maakt het wer­ken en samenwerken alleen maar eenvoudiger en aangenamer, voor iedereen. Dat geldt ook voor de na-service. Ons ERP-pakket brengt alle bedrijfsprocessen en informatiestromen samen. Da's ook voor jou als klant bijzonder handig, want na een bestelling krijg je meteen, via mail, een bevestiging van bestelling (purchase order con­fir­ma­tion) en na levering een bewijs van levering (proof of delivery). Op het einde van de maand tuimelt de e-factuur in jouw mailbox of die van de boekhouding. Zo wordt ook nog eens het administratieve proces vereenvoudigd. 

Nog meer voordelen?

Ontdek al onze troeven