Fair Trade International SDG's Diabetes Liga Prix Juste Producteur

Laat het zonnetje dit jaar gewoon op bestelling aan huis leveren. Of toch op zijn minst het zomerse gevoel! 

Recepten opzoeken, online nog ergens een kan of bowl bestellen en dan nog eens ingrediënten bij elkaar sprokkelen in de supermarkt? Laat dat maar aan ons over! 

We sturen je een box op met alle ingrediënten die je nodig hebt en een gemakkelijk stappenplan! Jij hoeft alleen nog maar een snijplankje uit de kast te toveren om het fruit te snijden en een plekje vrij te maken in je koelkast zodat alles even kan trekken. That’s it! 

Wat mag je allemaal verwachten in deze box? 

✅ Een glazen Sangriabowl, 6 glazen en een lange serveerlepel

✅ Een uitgebreid fruitpakket natuurlijk! 

✅ 2 Flessen rode wijn (indien gewenst alcoholvrije wijn)

✅Mini flesje Cointreau (in de alcoholvrije versie wordt dit vervangen door Crodino)

✅ Een pakje kaneelstokjes

✅ 10 Biologisch afbreekbare rietjes en vrolijke parapluutjes

✅ Receptenboekje

Allemaal voor €59,90 (Inclusief levering) 

Je kids laten meegenieten?

Speciaal voor onze jongste oogappeltjes, dames die een kleine spruit verwachten en iedereen die wel zin heeft in een zomers drankje maar niet in alcohol, is er ook een alcoholvrije versie! 

100% Sfeer en gezelligheid, 0% alcohol.

Deze kids-proof box is ook ideaal om de jongsten van het gezin te entertainen tijdens een kinderfeestje of om ze gewoon gezellig mee te laten genieten van een heerlijk zomers momentje! 

 

Tip! Dit pakket is ook super leuk om cadeau te geven!

Geef ons gerust een seintje als je van plan bent om hier iemand heel blij mee te maken! We voorzien graag speciaal voor de ontvanger een leuk kaartje met een persoonlijke boodschap. 

Op op, alles is op! En nu?

Na een ongetwijfeld gezellige middag of avond kun je zowel de glazen als de bowl en de serveerlepel gewoon aan je vaatwasser toevertrouwen. 

Gebruik je nieuwe bowl hierna als vaste serveerkom voor je (fruit-)cocktail, als gezellige bowl om voor glühwein in de winter (ja hoor, deze is ook hitte-bestendig!) of doe eens zot en geef je goudvis een nieuw verblijf! ;)

Smaakte die Sangria naar meer? Dat snappen we! Daarom kun je ook de ingrediënten los bestellen zonder de bowl en glazen.

 

Psst! Wist je de je de Sangriabox ook als zakelijk geschenk kunt bestellen? 

Bestel nu de zomerse Sangriabox

Haal de zomer in huis