Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur

Opel Garage Boden geeft primeur aan SDG-Pioneer

Fruit At Work test elektrische wagens

Odoo • Image and Text

Het Zonhovense Fruit At Work, dat gekend staat om zijn duurzame aanpak in alle facetten, krijgt van Opel Garage Boden als eerste de kans om  de gloednieuwe e vivaro aan de tand te voelen.  Naast de “Van of the Year 2021” zullen ook de Opel Mokka-e, Corsa-e en de Grandland Hybride onderworpen worden aan een  meerdaagse uitvoerige test.

“Fruit At Work geeft de voorkeur aan de meest ecologische vormen van transport : ons eigen wagenpark is, met uitzondering van onze grote bestelwagen, inmiddels 100% hybride : een combinatie van full-hybride, mild-hybride en plugin-hybride. Al moeten we durven verder kijken naar een volledige elektrificatie van ons wagenpark. Hierbij mogen we het vernieuwde Opel gamma zeker niet links laten liggen” aldus Youri Aerts, zaakvoerder en logistiek verantwoordelijke.. 

“We stimuleren onze logistieke partners om blijvend in te zetten op ecologisch transport. Zij die meegaan in het verhaal en inspanningen leveren om de impact op het milieu te verkleinen, kunnen rekenen op een structurele samenwerking.” vult mede-zaakvoerder Yannick Aerts aan. Dankzij Groep Boden kunnen wij het elektrische Opel gamma kenbaar maken aan onze logistieke partners. Op die manier trachten we hen te overtuigen om nog meer in te zetten op emissie-arm en emissievrij transport.  Dat past immers helemaal bij ons DNA.”

Jeremy Martens, Sales Advisor bij Opel garage Boden is fier te kunnen aankondigen dat zij op hun fruitleverancier beroep kunnen doen.  “Fruit At Work is gekend van primeurs in het fruit, dus wij gaan samen voor een andere primeur : deze Vivaro E-Van (die overigens verkozen is tot “Van of the Year 2021) is het eerste exemplaar dat op de Belgische wegen gaat rondrijden. Ook de Mokka-e is een primeur. Met deze samenwerking kunnen we de bevindingen van potentiële klanten direct van bij de bron leren kennen, aldus nog Martens.

Of COVID een invloed heeft op onze gedachtengang over circulaire economie ?  Misschien onrechtstreeks wel, aldus Yannick Aerts.  Door deze situatie is iedereen gaan beseffen hoe belangrijk gezondheid en milieu wel is – dus daar staat men wel bij stil.  Tenslotte hebben we maar één planeet, dus moeten we daar zorg voor dragen aldus nog AertsHet Zonhovense Fruit At Work, dat gekend staat om zijn duurzame aanpak in alle facetten, krijgt van Opel Garage Boden als eerste de kans om  de gloednieuwe e vivaro aan de tand te voelen.  Naast de “Van of the Year 2021” zullen ook de Opel Mokka-e, Corsa-e en de Grandland Hybride onderworpen worden aan een  meerdaagse uitvoerige test

Alles over ons ecologisch transport?

Ontdek het hier