Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur

Wie is wie?

Net zoals ons fruit, onderscheidt ook ons team zich op basis van kwaliteit van de concurrentie. Iedere medewerker is premium binnen zijn domein. En dat we een op en top Limburgs bedrijf zijn, is duidelijk merkbaar als je kijkt naar onze roots, die tot diep in de ondergrond geworteld zitten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sara Scarpone (NL/FR/EN/IT)

Front Desk/Admin Direct Sales/Planning & Customer Service

- Sara is de draaischijf op het kantoor van Fruit At Work.  Alle binnenkomende taken worden verdeeld naar de juiste dienst. Bij problemen onderweg, ongevallen of vertragingen, informeert zij de klanten uit de getroffen regio.  Ook bij kwaliteitsproblemen zorgt ze voor een snelle en correcte oplossing.  Naast dit alles staat ze ook steeds paraat om de stroom aan website bestellingen in goede banen te leiden en af te handelen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sonja Jansen (NL/FR/EN/ES)

Boekhouding & debiteurenbeheer

- Aan het einde van de maand ontvang je als klant je factuur. Sonja zorgt dat deze factuur is opgesteld volgens jouw wensen. Iedere organisatie is immers uniek en niet ieder ERP-pakket werkt op dezelfde manier. Wel is het doel steeds hetzelfde: namelijk een vlotte administratieve verwerking. 


- Gaat het een keertje mis tijdens de administratieve afhandeling, dan staat Sonja voor je klaar om dit euvel op te lossen. Door haar succesvol verleden als onderneemster en jarenlange commerciële ervaring gebeurt ook dit met respect voor jou als klant.


Merk op: Onze facturen bevatten al de nodige info om aan SOX compliance te voldoen. Verder zijn onze facturen in UBL formaat opgesteld en kan je ze ook via  Peppol ontvangen

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Laura Freire-Fernandez (NL/FR/EN/ES)

 Hoofd Binnendienst Sales

- Laura vervoegde in 2018 ons team om de instroom aan nieuwe klanten in goede banen te leiden.  Hiervoor werd ze een decennium lang gepokt en gemazeld in een gekend callcenter, waar ze alle verschillende stadia doorliep, en dat is er duidelijk aan te horen. Geen enkel detail gaat aan haar voorbij tijdens het telefoongesprek dat je met haar voert, wat een ware zegen is voor zowel jou als klant, als voor de collega’s. 


- Intern brieft Laura het Fruit At Work Team over wat jij als klant wenst en ziet ze er op toe dat jouw wensen correct worden uitgevoerd. 


- Haar passie voor communicatie zie je ook terug in onze campagnes en tal van leuke acties die we uitwerken voor onze klanten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Evelien Gielen  (NL/FR/EN)

Account Manager

- Sinds 2022 vervoegt Evelien ons team. Na een succesvolle carrière in de beauty en gezondheidssector, koos ze ervoor om bij ons haar passie voor gezondheid achterna te gaan. 


- Evelien werkt graag samen met de klant een voorstel uit op maat van het bedrijf, met het duurzame DNA van Fruit At Work altijd in haar achterhoofd. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Youri Aerts (NL/FR/EN)

Co-CEO, logistiek, inkoop

- Oprichter Fruit At Work 10/2008


- Met meer dan 12 jaar (sinds 2009) aan inkoopervaring keurt Youri wekelijks het fruit dat voor jou wordt ingekocht. Deze ervaring proef je week na week. Als specialist ter zake weet hij als geen ander wanneer welke fruitsoort en welke variëteit wel of niet in jouw fruitbox mag verschijnen. Denk hierbij aan smaak, textuur, Brix-waarde en shelf life.  Er wordt enkel vrede genomen met kraakvers premiumfruit. 


- Dankzij zijn DIY-mentaliteit heeft hij over de jaren heen het logistieke netwerk zelf uitgebouwd, deze ervaring komt wekelijks van pas door te weten voor welke obstakels onze leveranciers komen te staan.  Samen met onze vaste logistieke partners zorgen we elke week voor een stipte en correcte levering, als het kan zelfs met de fiets!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Yannick Aerts (NL/FR/EN/PL)

Co-CEO, CSR Manager, analist

- Sinds 2015 ziet Yannick er dag in dag uit op toe dat van bij de aankoop tem de levering van jouw fruitbox er niets of niemand wordt uitgeperst gelijk citroenen. Hierdoor ben je zeker dat je jouw tanden zet in niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk premium fruit. 


- Als analist ziet Yannick toe op het continue verbeteren van de bedrijfsprocessen, waardoor het werk van iedere teamlid vergemakkelijkt en er meer tijd is om jou als klant en/of partner de service te geven die je verdient.