Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur

Wens jouw team een Vrolijk Pasen!

Door te trakteren met onze Paasboxen tover je niet alleen een glimlach op de gezichten van al jouw teamleden, je geeft ze ook weer een voorraadje gezonde snacks mee. Win-win, want een gezond team, is een gelukkig team!


Omdat Pasen een feest is, mag er ook wel eens gezondigd worden dus vullen we de Paasbox met veel plezier aan met (h)eerlijke Fairtrade chocolade van TWERK vzw. 

Wat mag je verwachten van een Paasbox?

🐰 De Paasbox bevat 6 stukken heerlijk en eerlijk premium fruit (banaan, kiwi en appel).
🐰 De kiwi's worden dankzij de cliënten van De Schakelaar op hun Paasbest gepresenteerd in een leuk jasje!
🐰Naast een selectie kraakvers fruit, verrast deze box je ook nog met (h)eerlijke Fairtrade gecertificeerde Paaschocolade van TWERK. Elk vrolijk worteldoosje bevat 6 eitjes in melk, witte en pure chocolade met vulling.  

De levering van deze Paasboxen is mogelijk aan huis bij jouw teamleden of op kantoor in heel de Benelux. Je kiest zelf het levermoment (3, 5, 10 of 12 april). Let op! Bestellen is mogelijk tot en met 13 maart.

€26,95 per box bij thuislevering.
€21,95 per box bij levering van meerdere boxen op één locatie.  

(H)eerlijke chocolade apart bestellen

Wil jij jouw team liever verrassen met heerlijke Paaschocolade? Dat kan natuurlijk ook!

Deze (h)eerlijke chocolade in paasthema is 100% Fairtrade en smelt in je mond!  Dit vrolijke worteldoosje bevat 6 eitjes in melk, witte en pure chocolade. Handig om te delen, maar nog leuker om helemaal zelf van te mogen genieten! We denken graag met je mee om de juiste hoeveelheid chocolade voor jouw team te bepalen. 

🥕 €3,95 per doosje (minimumafname van 5 doosjes).
🥕 Prijs van toepassing indien doosjes bij bestaande fruitlevering gevoegd worden.
🥕 Ontvang je nog geen fruit van ons? Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat: info@fruitatwork.eu 

Let op! Bestellen is mogelijk tot en met 13 maart.

Jouw Paasverrassing bestellen!

Samenwerkingen

Odoo • Image and Text

Onze samenwerking met 't Weyerke

Met Pasen wil iedereen er natuurlijk op zijn Paasbest uitzien! Onze boxen werden door de zorggebruikers van dienstencentrum BAC 't Weyerke speciaal voor het Paasfeest in een vrolijk voorjaars-jasje gestoken.  

't Weyerke biedt hun zorggebruikers naast kwaliteitsvolle en gespecialiseerde zorg, ook een leuke dagbesteding aan. Dit doen ze allemaal op maat voor kinderen en volwassenen met een beperking. 

 

Onze samenwerking met De Schakelaar 

Om het fruit in onze Paasboxen écht te laten schitteren, konden we rekenen op het team van De Schakelaar. Zij zorgden ervoor dat de kiwi's in onze boxen op hun Paasbest gepresenteerd worden in een leuk jasje!

De schakelaar is een activiteitencentrum in Sint-Lambrechts-Herk voor volwassenen met een verstandelijke beperking of autismespectrumstoornis, die nood hebben aan ondersteuning.