Fair Trade International SDG's Boervriendelijk Prix Juste Producteur
Odoo • Image and Text

Een extra dikke vakantiebundel!

Download hier de supertoffe Fruit At Work vakantiebundel met leuke spelletjes.

Help jij leeuwtje Kido (van vzw 't Kietelt) zijn weg te vinden in het doolhof? Ga mee op zoek naar de 7 verschillen, los de rekenraadsels op en speel nog veel meer leuke spelletjes!  

Odoo + afbeelding en tekst

Meedoen aan de kleurwedstrijd?

In de vakantiebundel staan enkele superleuke kleurprenten. Wij zijn superbenieuwd hoe jij deze hebt ingekleurd! Wil jij jouw talent aan ons laten zien?

Scan de tekening van de kleurwedstrijd in of maak er een mooie foto van. Stuur hem dan naar ons op en wie weet win jij wel een leuke traktatie voor jouw hele klas!

*Meedoen aan deze wedstrijd kan tot 31/08/2022. 
**De prijs (max. 25 Verjaardagsboxjes) wordt bekend gemaakt via mail en op onze social media kanalen.

Odoo • Image and Text

Knutselen met fruit

 

Download hier een handleiding om fruit-ninja's te knutselen! Niet schrikken, deze fruit-ninja's zijn compleet ongevaarlijk en zelfs een tikkeltje schattig! Kies je favoriete kleuren voor hun hoofdbandje en knutselen maar! 

Odoo + afbeelding en tekst

Kleurplezier


Heb jij een ware Picasso in huis rondlopen? Dan wordt jouw oogappel vast blij van deze bundel vol kleurplezier! Kies jouw favoriete kleurprent uit, printen en kleuren maar!  

Nieuwsgierig naar de Verjaardagsboxjes?
Is het Verjaardagsboxje jou ook opgevallen in onze vakantiebundel? Lees dan snel verder!
Of het nu gaat om een traktatie op school, de sportclub of de jeugdbeweging, de Verjaardagsboxjes worden overal enthousiast ontvangen!

Ontdek de verjaardagsboxjes!