Fair Trade International SDG's Diabetes Liga Prix Juste Producteur
Odoo • Een foto met een geweldige onderschrift
Ieder kind heeft recht op een gezond tussendoortje! Nietwaar?!
Dit schooljaar vulden we de buikjes van meer dan 45.000 kinderen minstens 20 weken lang met gratis fruit. Voor volgend schooljaar hebben wij als Oog voor Lekkers leverancier ons doel verhoogd en mikken we op 100.000 kinderen! Kunnen we ook op jou rekenen om kansarmoede weg te werken?

Leuk he! Interesse? Maar heb je nog vragen of wil je eens kijken hoe wij als fruit- en groenteleverancier dit Europees-Vlaams project invullen? Schrijf je nu in voor het webinar van donderdag 11/6/2024 om 16:00 en kom alles te weten over onze invulling van het project.


Gezonde voeding promoten op school? Een hele opgave!

Fruit, groenten: iedereen wéét dat ze ideaal zijn als tussendoortjes en horen bij een evenwichtig voedingspatroon. Recent onderzoek toont echter aan dat kinderen vaak nog ongezonde keuzes maken en eerder grijpen naar koekjes, chocolade, snoep en gesuikerde dranken.

Wat mag je verwachten van dit webinar?

  • hoe wij het Europees-Vlaamse Oog voor Lekkers project ondersteunen

  • welke voordelen er zijn voor jou en voor jouw leerlingen

  • wat het jou zou kosten (niks 😉) 

  • wat onze end-to-end aanpak is

Wij ontzorgen je volledig van bestelling tot levering. Zo kunnen jullie zich focussen op de belangrijke zaken: het onderwijzen van onze kinderen op een gezonde manier!

Praktische info

  • Duur: 30 minuten + Q&A

  • Prijs: Gratis

Schrijf je hier in


Kan je er niet bij zijn maar ben je al zeker van Fruit At Work als jouw leverancier? Download HIER het contract, bezorg het ingevulde contract aan ons terug via info@fruitatwork.eu.

Hulp nodig? Wij zijn er voor jou!

Klaar om van jouw school een gezonde school te maken?

Ja, wij kiezen voor Fruit At Work